V týdnu před závody sice pršelo, ale na víkend vysvitlo Slunce. Sobota však byla slunečná a v neděli skoro zataženo, ale i tak bylo po oba závodní dny celkem příjemné počasí. V sobotu bylo tepleji s teplotou kolem 15 oC, ale v neděli jsme ráno museli před odjezdem na závod nejprve oškrabat zamrzlá okna.

V sobotu se odjel závod všech kategorií čtyřkolek a dvě jízdy kategorii SSV a automobilů a na neděli tak zbyly jízdy SSV a automobilů.

V kategorii SSV Girls do obou sobotních závodů odstartovaly čtyři posádky, z nichž jeden Polaris RZR XP PRO řídila Kiki Vaňková, která všechny rozjížďky s přehledem vyhrála, a tak si na závěr došla pro pohár za první místo.

Z ostatních kategoriích jsme měli zástupce jen v kategorii SSV a SSV Turbo. V kategorii SSV se na prvním místě umístil hned ve svém prvním závodě Michal Tomeček z týmu Bonitas Racing s vozem Polaris RZR 1000, který vyhrál všechny své rozjížďky. V kategorii SSV Turbo se žádná česká posádka na stupně vítězů nedostala, ale nejlepší z našich posádek skončila kousek pod stupni vítězů.

Ještě musím zmínit, že na závody se také přijel podívat známý český dakarský závodník Aleš Loprais.

Související obrázky: