Víte, co má společného náš úspěšný dakarský jezdec Ondra Klymčiw a Žlutý pes? Ne? Pak čtěte dál…

Dakar 2019 se blíží mílovými kroky, a tak některé týmy představují svoji techniku a jezdce, se kterými se nejtěžšího závodu světa zúčastní. Minulý víkend bylo rozloučení s kamionem Frantou na motokrosové trati v Sedlčanské kotlině a nyní na čtvrtek 15. listopadu 2018 přichystal v hudebním klubu Žlutý pes tým Klymčiw Racing představení techniky pro Dakar 2019 dokonce i s živým vstupem českého jezdce Petra “Angelo” Vlčka. Ondřej Klymčiw sice tento Dakar nepojede, ale do Ameriky se opět chystá. Tentokrát v roli mechanika a manažera svého týmu Klymciw Racing.

V mezinárodním týmu Klymčiw Racing pro následující Dakar 2019 jsou jezdci jako Petr Vlček (bude mít na Dakaru startovní číslo 59), Garrett Poucher (71), Skyler Howes (73) a Gee Motzkin (149). Klymciw Racing také zajišťuje servis pro první českou dakarskou motorkářku Gabrielu Novotnou (57), se kterou jste si u Žlutého psa také mohli popovídat nebo se s ní vyfotit. Hostem letošního setkání byl automobilový jezdec Tomáš Ouředníček, který potvrdil, že Dakar 2019 pojede v týmu MP-Sports, protože jeho Bestie není dosud tak úplně v kondici. Ale hlavně, že Tomáš s Davidem pojedou!

Večerem provázel motoristický novinář a moderátor Autosalonu na TV Prima Jan Říha, který Ondru i Tomáše řádně vyzpovídal a dal i možnost divákům se zeptat na to co je zajímá.

Večer rychle utekl a nyní nezbývá než se těšit, co přinese Dakar 2019, na zpravodajství z něj a na následné besedy s jeho účastníky.

Publikováno také na novinky.czzde.

Související obrázky: