Rallye Dakar 2020 se rychle blíží. Do startu již zbývá pouhých 46 dní. Nejen všichni jezdci, ale i mechanici a ostatní členové soutěžních týmů horečně pracují na posledních přípravách na tuto nejtěžší, ale zároveň i nejsledovanější, rallye světa. Vždyť již 4. prosince musí byt všechny stroje připraveny k přepravě do místa závodu. A to je už za chvíli!

Přesto si i v této době Ondřej Klymčiw a Petr Angelo Vlček našli čas pro své příznivce a fanoušky na povídání o minulých Dakarech i o plánech na Dakar příští. Sešli se s nimi v úterý 19. listopadu 2019 večer v pivovaru Beránek ve Stěžerech u Hradce Králové. Oba vyprávěli o svých zážitcích z minulých ročníků, prozradili jak se na závody připravují i jak během závodních dnů doplňují energii a tekutiny. I jak se zbavují přebytků… Ondra také, kromě videa a fotografií ze závodů, promítl video, ve kterém představil všechna zákoutí týmového bydlíku, ve kterém jezdci i mechanici během závodu bydlí.

Po besedě samozřejmě nemohlo chybět fotografování s fanoušky.

Zajímá vás o čem konkrétně se na besedě povídalo? Tak se přijďte podívat ve čtvrtek odpoledne do Žlutého psa v Pardubicích na další besedu s Ondrou a Petrem!

Související obrázky: