V sobotu 23. října 2021 se jel poslední závod minulé sezóny autokrosových závodů série Radeč Cup – O pohár města Úpice, pak byl zase covid a zima. S příchodem jara se situace „rozvolnila“ a to organizátorům umožnilo uspořádat vyhlášení výsledků závodů Radeč Cup – O pohár města Úpice. Protože vzhledem k loňským covidovým nařízením nebylo loni možné ceny předat, proto byly v sobotu 26. března 2022 vyhlášeny výsledky za rok 2020 i 2021.

Závodníci se sešli ve velkém sále kulturního domu na Střelnici ve Vrchlabí. Sešlo se mnoho jezdců, a dokonce přijela i Lea Horniaková a Linda Malček ze vzdáleného Slovenska.

Na úvod přítomné přivítal ředitel seriálu Radeč Cup Ladislav Saidl s moderátorem Petrem Krejcarem. Poté pozvali na pódium Tatianu Horniakovou a poděkovali ji za spolupráci a fotografovaní na všech závodech a za odměnu dostala opravdu velkou medaili.

Láďa Saidl se ji nejprve smál za velikost medaile, avšak vzápětí také jednu, a ještě o něco větší, dostal za organizaci celého seriálu. Láďa krátce poděkoval všem ostatním členům týmu AK Radeč, kteří se závody pomáhali. Za každým závodem je práce mnoha lidi, řada z nich je téměř „neviditelných“, protože nejvíce jsou vidět jen závodnici.

Poté Jan Pavlík z technické komise seznámil se změnami pravidel a technických předpisů.

A potom již na podium postupně vystupovali jezdci jednotlivých kategorií, aby si převzali poháry a odměny za umístění. Nejprve za umístění v sezóně 2020 a potom za sezónu 2021. Přitom organizátoři nezapomněli na plakety pro fotografy, moderátora i pro záchranné složky. Také poděkoval Emilce Švorcové a Ivě Kuželové za péči o pořadatele a přípravu cen pro vítěze.

Během druhé části večera ředitel Ladislav Saidl převzal od pánů Rumreicha a Mareše nové startovací kamery. Takže odteď pozor na starty!

Odpoledne rychle uteklo, ceny byly předány a již nezbývá než se těšit na první letošní závod! Takže hodně štěstí nejen v nastávající sezóně!

Výsledky obou sezón naleznete na stránkách AK Radeč.

Související obrázky: