V sobotu 5. listopadu 2022 se na autodromu v Sosnové sešli mistři volantu na XXI. Setkání mistrů na autodromu v Sosnové. Na setkání se přišlo podle pořadatelů podívat několik tisíc diváků.

V sobotu ráno se začínalo jezdit ještě na mokrém povrchu, protože až pár hodin před prvními oficiálními jízdami přestalo v Sosnové pršet. Déšť se sice ještě odpoledne vrátil, ale nebyl nijak silný, takže ani moc nevadil. A protože již nešlo o body jezdci pro diváky vytvořili motoristickou show, kterou si užívali fanoušci i samotní jezdci.

Jezdci se divákům předvedli v soubojích na trati a v depu jim svoji práci zase předvedli mechanici. Jezdci si na diváky v depu také udělali čas a rádi se s diváky vyfotili. Kdo z diváků si prošel depo, tak mohl potkat kromě mnoha známých jezdců, řady mladých nadějných jezdců a jezdkyň i legendu motoristického sportu Tomáše Engeho.

Na letošní Setkání mistrů poprvé přijeli, kromě autokrosařů, rallycrossařů a závodníků z rally, i zástupci závodů do vrchu. Ti se ukázali v atraktivních vozech například i s vozy Lamborghini. Diváci tak viděli speciály ze všech čtyřech disciplín motoristického sportu.

Po finálových jízdách někteří jezdci děkovali divákům na tribunách pálením pneumatik při mnoha donutech a někteří i opustili své vozy a tribuny jim za to děkovaly mohutným potleskem.

Související obrázky: