V pátek 17. března 2023 přišel čas a Posedlí Dakarem opět navštívili Hradec Králové. V hradeckém Aldisu se na dakarskou talk show přišlo podívat přes tisíc diváků všech věkových kategorií i z širokého okolí. S tak vysokou návštěvností se v Hradci Králové koná jedna z největších talk show.

Nejprve diváci shlédli filmový sestřih nejzajímavějších okamžiků z průběhu letošního ročníku Dakar rally 2023. Potom na jeviště nastoupili protagonisté a posádka kamionu, který na letošním Dakaru skončil na druhém místě. Tedy pilot kamionu Martin Macík junior, navigátor František Tomášek a mechanik David Švanda. Kdo již na některé talk show této trojky byl ví, že všichni tři jsou výborní baviči, a navíc se spoustou zábavných historek založených na skutečných zážitcích z letošního boje o dosud nejlepší umístění sedlčanské posádky.

Fanoušci této posádky se tak po celou dobu programu neuvěřitelně bavili. Koneckonců jako obvykle…

Na závěr besedy opět všichni členové posádky ochotně pózovali pro fotografie a samozřejmě se i podepisovali na kde co. Kromě vlastních podpisových kartiček a plakátu podepisovali i předměty, které si diváci sami donesli. Jako třeba knížky či trička.

A na závěr stručné shrnutí

Martin se na Dakaru objevil již v roce 2013 jako navigátor Vlastimila Vildmana a o dva roky později jako řidič kamionu. Letošní ročník tak byl pro něho i celou posádku s pěti etapovými vítězstvími a celkovým druhým místem zatím nejúspěšnějším.

Pár zajímavostí nám o sobě Martin řekl již v roce 2018.

Související obrázky: