Již za necelé dva měsíce začne další sezóna autokrosového seriálu Radeč Cup – O pohár města Úpice 2024, a tak přišel čas vyhodnotit loňskou sezónu a vítězům předat zasloužené poháry a další věcné ceny. Do vrchlabského kulturního domu Střelnice se proto opět sjeli jezdci a jejich týmy s organizátory závodů k vyhlášení výsledků loňského ročníku tohoto závodního seriálu.

Všechny přítomné nejprve za vedení radečského autoklubu přivítal jeho předseda Ladislav Saidl spolu s moderátorem Petrem Krejcarem. Tentokrát měl moderátor vydatnou posilu, protože jako spolumoderátor s ním působil Aleš Brendl z Nové Paky. Jezdci ho ale spíše znají jako toho, co mává cílovou vlajkou ve Štikovské rokli. Láďa Saidl poděkoval všem členům AK Radeč i všem dalším, kteří pomáhali s organizací závodů nebo jezdce podporují. Hlavně tedy i rodinní příslušníci jezdců. Organizátory závodů ani ostatní účastníky závodů v depu sice diváci moc nevnímají, ale bez nich by to prostě nešlo!

Vrcholem večera bylo očekávané předání cen, kdy na podium postupně vystoupili jezdci jednotlivých divizí, aby si převzali ceny a odměny za umístění. Radeč Cup je známý tím, že jezdci dostávají originální poháry. Zatímco loňské ceny svítily modře, letošní ceny zase svítily zeleně a měly jiný tvar i text. Prostě poháry jsou každý rok jiné!

Přejeme všem jezdcům úspěšnou sezónu 2024!

Oficiální výsledky Radeč Cup – O pohár města Úpice 2023.

Radeč Cup – O pohár města Úpice – Vyhlášení sezóny 2023

Související obrázky: