Letos byla talkshow Posedlí Dakarem obzvláště podařená. Jednak posádka Sedlčanského Iveca s pilotem Martinem Macíkem, navigátorem Františkem Tomáškem a palubním technikem Davidem Švandou je výborná nejen na Dakaru, ale také vyniká v jejich každoročních, a dnes již lze říci tradičních, talkshow Posedlí Dakarem. Když k tomu připočtu, že letos si přivezli toho největšího Beduína za první místo, tak není divu, že všechna setkání s fanoušky byla dlouho dopředu vyprodána.

Zkrátka každý jejich fanoušek se chtěl se „svým“ týmem podělit o obrovskou radost z letošního úspěchu. Do každého místa konání se sjížděli fanoušci z širokého okolí. Kdo si totiž nezajistil vstupenku včas, musel zajet na talkshow někam dál.

Na talkshow jsme viděli řadu videí ze závodu. Většina z nich zatím nebyla nikde zveřejněna. No a mezi videi závodníci bavili publikum vyprávěním mnoha veselých historek a zážitků ze závodu. Ty vám zde, ale prozrazovat nebudu – běžte si poslechnout originál! Fakt to stojí za to!

Jo a až na talkshow půjdete, nezapomeňte si s sebou vzít peníze nebo platební kartu. Nákup týmového oblečení či dalších předmětů Vám jistě udělá radost. Jen je škoda, že už nejsou věci na pořádné chlapy…

Související obrázky: