Vyvrcholením prvního dne bylo pódium. Na něm se představily všechny posádky. S každou z nich promluvil moderátor nebo moderátorka. S jezdci s nejnižšími startovními čísly ve své kategorii se přišli pozdravit i zástupci místní vlády. O přestávkách mezi představováním posádek probíhala taneční vystoupení a vystoupení skupiny akrobatů na vysuté hrazdě.

Vše začínalo již odpoledne, když chvíli po druhé hodině projeli rampou první čtyřkolkáři a po nich postupně i ostatní kategorie. Vzhledem ke kulturním vložkám se vše protáhlo až dlouho do noci. Ale zase jsme pořídili, snad i pro Vás, zajímavé fotografie.

Velkou podporu tu mají i české týmy, neboť je zde poměrně mnoho českých fanoušků. V případě týmu Buggyra ještě i mnoho čínských fanoušku, kteří jim též mohutně fandí. Poznáte je snadno – nadšeně mávají čínskými vlaječkami.

Když už jsem se zmínil o čínských fanoušcích, tak za zmínku stojí i některé vozy jejich závodníků. Jeden typ vozu má předek jako z limuzíny a je ozdoben i vlaječkami na předních blatnících. Prý mají tvar vycházející z čínské prezidentské limuzíny. S vlaječkami závodníci dokonce i odstartovali do závodu. A dokonce s nimi i dojeli.

Zde najdete české posádky:

A zde některé ostatní:

Související obrázky: