Slavnost LEGENDY přinese přes 1000 exponátů! Automobily a motocykly, které obvykle jen tak nepotkáte. Přes 750 soukromých majitelů přiváží své lásky. Některých je zakázáno se dotýkat, protože jsou jen na koukání a obdivování. Celý den, který zde strávíte, budete mít plný objevování, obdivování, inspirace a zábavy. Poznáte automobilové a motocyklové novinky. Někteří zavzpomínají na své dětství u historických vozidel. Budete se potkávat se zajímavými lidmi, poslechnete si skvělou hudbu, najíte se u mnoha občerstvení. Přijďte dopoledne, nespěchejte a užijte si den až do večera. Budete mít krásný zážitek na celý rok – až do příštích Legend!

Závodní vozy a piloti bezpochyby neodmyslitelně patří ke slavnosti LEGENDY. Každý rok se LEGEND účastní mnoho velkých osobností, se kterými se můžete osobně potkat a popovídat si s nimi nebo si je poslechnout na některém pódiu.

Nám se loni líbilo například představní nového závodního týmu Toyota Gazoo Racing Czech, který nebude chybět ani letos. Ale budou tam i další dakaristé. A nejen oni. Budete moci potkat třeba i jezdce rallye Honzu Černého nebo Filipa Turka. Přijdete se na ně také podívat?

dle tiskové zprávy LEGENDY – motoristická slavnost s.r.o.

Související obrázky: