V pátek 8. října 2021 začaly volby a zároveň se do bivaku v Pánově nedaleko Hodonína začali sjíždět závodníci se svými týmy na další závod seriálu Orlen Super Race, který se již podruhé koná na tomto místě. V sobotu po obědě volby končily a zde bylo závodění v plném proudu.

Tentokrát byly závody vypsány pro kategorie Quad 2×4, Quad 4×4, Quad 4×4 Lite, Quad 4×4 do 700 cm3, SSV, SSV Turbo, SSV Girls a automobily ve třídách Sport a Super sport. Jak si ti pozornější možná všimli byly přidány nové kategorie Quad 4×4 Lite se zkráceným časem jízdy na 90 minut místo standardních 120 minut. U posledních dvou kategorií napovídá jejich určení již jejich název Quad 4×4 do 700 cm3 s maximálním objemem motoru do 700 cm3  🙂 a SSV Girls pro ženy a dívky.

Čtyřkolky si odjely svůj závod v sobotu a hned odpoledne po jízdách proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků. Našim jezdcům se opět celkem dařilo.

Novou kategorii Quad 4×4 Lite jeli pouze tři jezdci a náš Tomáš Lesa z týmu Polaris Otrokovice dojel na druhém místě. V kategorii Quad 4×4 do 700 cm3 Tomáš Jelínek ze Čtyřkolek Tišnov s Can-Am Renegade 500 dojel na prvním místě!

V kategorii Quad 2×4 Adam Veselý z týmu AutosportRA dojel na druhém místě a v kategorii Quad 4×4 Adam Bezděk dokončil jako druhý.

Takže dnes se čtyřkolkářům dařilo. Zítra se jedou další dvě jízdy kategorií SSV a automobilů, a v některých třídách by mohli být naši jezdci úspěšní. Uvidíme zítra!

Související obrázky: